Últimes entrades al blog

Últimes noticies

Calendari escolar del curs 2018-2019

Calendari de Curs Famílies by Lluí­s Serra Gil on Scribd

Mès

Horari d'acolliment el 12 de setembre

Acolliment Dels Alumnes 18-19per Penjar Web by Lluí­s Serra Gil on Scribd

Mès

Calendari de proves extraordinàries de setembre 2018

Calendari Exàmens Setembre 2018 by Lluí­s Serra Gil on Scribd

Mès

Ja tenim els llibres pel proper curs escolar!!

  Llibres Joan by Lluí­s Serra Gil on Scribd

Mès

Nova pàgina web de l'Institut Antoni Cumella

Hem construït una nova pàgina web a la qual trobareu tota la informació del Institut actualitzada i en un format més actual i agradable. Si esteu accedint en aquesta pàgina, utilitzant "Favorits" o "Adreces d'interès", heu de esborrar aquestes adreces i substituir-les per la següent: http://agora.xtec.cat/iesacumella/ Hi podeu entrar clicant en el següent enllaç: Institut A.Cumella  

Mès

Comiat del curs 2017/2018

Com cada any per aquestes dates, l'Institut Antoni Cumella tanca el curs escolar celebrant les vacances d'estiu amb tot l'alumnat del centre. Vam celebrar diversos tallers i activitats solidàries, com l'esmorçar solidari en el que tot l'alumnat es va implicar portant una petita mostra per menjar, tot acabant a la sala d'actes on vam poder gaudir de l'obre de teatre Adéu a Berlín.

Mès

Graduació dels alumnes de 4rt ESO

El passat 21 de juny la sala d’actes de l’Institut va acollir les activitats englobades dins la festa final de curs i l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO. Seguidament, es van entregar les orles als alumnes de 4t d’ESO Desprès tots els  alumnes de l'institut van gaudir de diferents tallers organitzats pel departament de Ciencies socials. En nom de tot l’equip de l’Institut, només ens resta desitjar-vos un bon estiu i que el vinent sigui, com a mínim, tant bó com aquest.

Mès

Proves accés a la universitat 2018

Enguany, com en els anys anteriors,  i ja comença a ser un bon costum, aprofitem per congratular a tots els alumnes del nostre institut que es van presentar ja que tots ells han aprovat les PAU. FELICITATS I BON ESTIU A TOTS!

Mès

Adéu a Berlín

El passat 21 de Juny la sala d'actes del nostre institut va tenir l'honor d'estrenar l'obre de teatre "Adéu a Berlín" dirigida pel nostre ex-alumne Adrià Freijó i interpretada per alumnes del nostre centre. Ambientada durant la segona guerra mundial, l'obre va ser un autèntic èxit. Felicitats per la feina feta!!!

Mès

Reunió del pares 1r de secundària

Aquí teniu disponible la presentació que es va utilitzar a la reunió dels pares de primer de secundària del dilluns 25 de juny de 2018.   Reunió pares 1ESO

Mès

SORTIDA A NATUPARK DE CERDANYOLA DEL VALLÈS.1 ESO

Dilluns 18 de juny l´alumnat i tutores de 1r vam gaudir d´un dia excepcional i esplèndid en un entorn absolutament relaxant i divertit: Natupark, un bosc tancat ,un parc d´aventures on els nois i noies de primer van aprendre i es van divertir. Després d´una classe pràctica per a enfilar-se als arbres cadascú va iniciar els jocs d´habilitat i destresa: ponts tibetans, tirolines, lianes, troncs oscil·lants,ponts nepalís... Cadascú va triar el seu circuit i després el van coronar amb un bany a la piscina.

Mès

RAÚL NAVAS, 3r PREMI DE TRADUCCIÓ GREGA I LLATINA

Ahir , 21 de juny, vam ser convidats a la sala d’actes de la facultat de Filosofia i Lletres de la UAB per conèixer i recollir el premi de la IV Olimpíada Clàssica, que es va celebrar el 18 d’abril i que consisteix, com bé el nom indica, en una prova de traducció d’un text grec i d’un altre en llatí, acompanyats d’un qüestionari de cultura clàssica, morfologia , sintaxi i vocabulari. Enguany només es va presentar en Raúl, i les tres hores que va durar la prova, han donat el seu fruit: ha estat el 3r premi tan en llatí com en grec!!!! i encara que penseu que potser hi havia 4 gats, els participants eren 62!!! FELICITATS!!!!

Mès

SORTIDA FINAL DE CURS DE 3r D'ESO

Els i les alumnes de 3r d'ESO vam gaudir ahir de les instal·lacions d'Illa Fantasia. Va ser un dia fantàstic i molt passat per aigua. Ja tenim ganes de tornar a repetir-ho l'any vinent... Tornem-hi?

Mès

SORTIDA FINAL DE CURS DE 4t D'ESO

Enguany, els i les alumnes de 4t d'ESO hem anat a gaudir de les activitats que des d'OCIO AVENTURA, a Sitges, ens havíem preparat. Aquí teniu un recull de fotografies per a il·lustar el nostre dia. Ja tenim ganes de tornar a repetir-ho!

Mès

Maternité Suisse d’Elne i Collioure

El dia 28 de maig, els alumnes de la matèria optativa de francès van viatjar a França en una sortida programada pel departament de llengües estrangeres. En primer lloc, vam visitar la   una institució humanitària fundada el novembre del 1939 per Elisabeth Eidenbenz dedicada a ajudar dones, sobretot exiliades. Més tard vam endinsar-nos al petit poble de Collioure on els alumnes van participar en una gimcana lingüística i cultural amb el fi de descobrir el poble i practicar el francès. També vam anar a la tomba d’Antonio Machado, on vam llegir uns poemes com a homenatge a un dels escriptors més importants de la literatura espanyola i també  als exiliats que van travessar la frontera aquell hivern del 1939. Tot seguit els alumnes van gaudir d’una estona lliure per visitar els principals monuments i degustar el menjar típic francès. Ha estat una excursió molt enriquidora per a tots. Els alumnes han tornat encantats i amb ganes de tornar-hi!      

Mès

Documentació per a la matrícula 2018 / 2019 de Batxillerat

A continuació els adjuntem la documentació necessària per a la matrícula del proper curs acadèmic 2018 / 2019 a Batxillerat Matrícula batxillerat 18-19 Podeu formalitzar la matrícula, del 21 i el 27 de juny,  a la Secretaria del centre  en el següent horari: Matins: de 10:30 h a 12:30 h (de dilluns a divendres) Tardes: de 16 h a 18 h (dilluns i dimecres)

Mès

Documentació per a la matrícula 2018 / 2019 d'ESO

A continuació els adjuntem la documentació necessària per a la matrícula del proper curs acadèmic 2018 / 2019 a l'ESO. Matrícula ESO Podeu formalitzar la matrícula, del 21 i el 27 de juny, a la Secretaria del centre  en el següent horari: Matins: de 10:30 h a 12:30 h (de dilluns a divendres) Tardes: de 16 h a 18 h (dilluns i dimecres)

Mès

Reunió de pares de 1r d'ESO curs 2018-2019

El dilluns 25 a les 18h  a la sala d'actes del centre està convocada una reunió amb els pares nous de primer.  En  aquesta reunió se us donarà la informació sobre l'inici de curs, llibres, organització del centre, l'AMPA i tots aquells dubtes que us puguin sorgir. Us esperem, sereu benvinguts.

Mès

Teatre a l´Institut Antoni Cumella

Properament al millor institut estrenem aquesta obre:            

Mès

ACTIVE DEBATES: encourage students participation and critical thinking!

Using debates in the classroom provide students the opportunity to work in a collaborative and cooperative group setting. By having students discuss and organise their points of view on one side of an argument they are able to discover new information and put knowledge into action. Classroom debates help students learn through friendly competition, examine controversial topics and strengthen skills in the areas of leadership, interpersonal influence, teambuilding, group problem solving and oral presentation.

Mès